Save the date | Eindexamenexpositie 2021: We made it!

25 mei 2021

De EXPO komt er weer aan; dit jaar is deze digitaal én bij ons op school! Elk jaar sluiten onze eindexamenkandidaten hun schooltijd af bij het HMC met een eindexamenexpositie. Eind dit schooljaar presenteren de studenten hun werk (denk o.a. aan de mooiste meubels, interieuradviezen en schoenen) op 5 + 6 juli van 11.00 tot 21.00 uur zowel in Amsterdam als Rotterdam. Het thema van dit jaar is ‘We made it!’, omdat we heel trots zijn dat het onze studenten is gelukt zoveel moois te maken in deze bijzondere tijd waarin we nu leven.

Invulling van de EXPO
Dit jaar bieden wij vrienden, familie, HMC’ers, bedrijven en andere relaties van het HMC dubbel zoveel opties om het werk te bewonderen. Er is een digitale EXPO door middel van virtual reality; hiervoor hoef je de deur niet uit. Daarnaast is er een EXPO bij ons op school; hier kun je het werk in geuren en kleuren bewonderen.

Aanmelden als bezoeker
Op dit moment zijn we nog aan het inventariseren hoe we de fysieke EXPO op onze locaties en het aanmelden van de bezoekers precies gaan vormgeven. Vul het formulier in op deze pagina om een e-mail te ontvangen zodra je je kunt inschrijven.

EXPO 2020
In verband met het coronavirus vond de EXPO vorig jaar volledig digitaal plaats in de vorm van foto’s, virtual reality en augmented reality. Klik hier om deze EXPO te bekijken.

25 mei 2021 | Expositie