Neem deel aan een rondleiding bij het HMC

18 september 2020

Ben je benieuwd naar onze school omdat je (of je zoon of dochter) bij ons wilt komen studeren? Of omdat je bijvoorbeeld een decaan bent? Omdat we het belangrijk vinden om, ook in deze tijden van corona, iedereen een goed beeld te geven van onze school hebben we kleinschalige rondleidingen ingepland. Op deze manier kunnen we op een veilige manier de school laten zien. De rondleidingen vinden op meerdere momenten plaats tussen 28 september en 29 oktober (veelal op maandagmiddag en donderdagochtend).

De rondleiding
Tijdens een rondleiding neem je een kijkje in onze school en loop je langs al onze opleidingen uit de richtingen interieur, meubel, techniek en design. De rondleider vertelt je van alles over de opleidingen, maar ook de studenten zijn aan het woord. De rondleiding duurt ongeveer een uurtje.

Coronamaatregelen
De rondleiding wordt gegeven in kleine groepjes. Om deze reden mag je als geïnteresseerde leerling maximaal een ouder/verzorger meenemen. Daarnaast is een mondkapje verplicht. Wij verzoeken je om deze mee te nemen. Ook verzoeken we je om je af te melden bij corona-achtige klachten.

Belangrijk
Om deel te nemen meld uitsluitend de geïnteresseerde leerling zich aan via Eventbrite (zie onderstaande linkjes). De ouder/verzorger hoeft zich dus niet in te schrijven.

  • Meld je hier aan voor een rondleiding in Amsterdam
  • Meld je hier aan voor een rondleiding in Rotterdam

(Online) open dag
Bekijk je liever achter je computer onze opleidingen? Dat kan ook! Op onze online open dag pagina kun je diverse video’s bekijken over onze opleidingen en in contact komen met onze studenten en voorlichters.