Operator lasermachines / werkplaats (Delft)

Geplaatst op 05 januari 2021 15:55
Bedrijfsnaam
Laserbeest
Plaatsnaam
Delft
Contactpersoon
PA Raat
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
31/01/2021
Wij zijn....

Laserbeest is een creatieve studio voor lasersnijden en graveren. Laserbeest levert complete producties waarbij ontwerpen worden omgezet in een product met behulp van lasersnijden en graveren. Ontwerpkracht, heldere communicatie en aandacht voor detail kenmerken onze producties. Daarnaast functioneert Laserbeest ook als fabriek voor het produceren van aangeleverde tekeningen. Laserbeest zoekt iemand voor de juniorfunctie: Operator lasermachines / werkplaats.

Wij zoeken...

Wij zoeken iemand die met plezier de lasermachines in de werkplaats van Laserbeest wil bedienen. Dagelijks worden er tientallen projecten in onze werkplaats geproduceerd. Deze projecten worden compleet voorbereid door de salesmedewerkers. Jouw belangrijkste taak is om de productiebestanden op de lasermachines uit te voeren. Hierbij ben jij verantwoordelijk voor het hele proces van het openen en checken van de bestanden, het pakken van de materialen, het starten van de machines, het uit de machine halen van het gelaserde projecten tot en met de laatste check en eventueel het inpakken voor verzending. Daarnaast zijn er allerlei zaken in de werkplaats te doen waar jij een rol in kan spelen. Kwaliteit is voor Laserbeest belangrijk en we zoeken iemand die intuïtief kan omgaan met de kwaliteitseisen die wij stellen. – lasersnijden heeft jouw interesse – affiniteit met het werken in een werkplaats – vaardig met Illustrator en / of CAD – tijdsdruk & multitasking geen probleem – je houdt van aanpakken – je kunt snel genoeg werken om de productie op gang te houden, maar je hebt tegelijkertijd aandacht voor de kwaliteitseisen die gesteld worden aan producties.

Wij bieden...

Een leuke werkplek bij Laserbeest! Je hebt overleg met acht gedreven collega’s. Mogelijkheden tot het gebruikmaken van de lasersnijmachines. Heerlijke koffie van versgemalen bonen, een rijke lunch en de kans om mee te bouwen aan Laserbeest.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Reageer via de website!