Medewerker Verkoop ondersteuning (Zoeterwoude)

Geplaatst op 28 september 2018 10:06
Bedrijfsnaam
Tudor Kozijnen & Deuren
Plaatsnaam
Zoeterwoude
Contactpersoon
Gitana Verbeek
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
26/10/2018
Wij zijn....

TUDOR is een toonaangevend familie bedrijf gespecialiseerd in transparante kozijnen, deuren en schuifpuien. Onze opdrachtgevers zijn aannemers, particulieren en architecten in Nederland en Zuid Europa. Door groei van onze orderportefeuille zoekt TUDOR per direct een Medewerker Verkoop Ondersteuning. We bieden een bijzondere en uitdagende werkplek met volop ruimte voor zelfontplooiing en ontwikkeling.

Wij zoeken...

Als medewerker verkoop ondersteuning ondersteun je de verkoop en ontwerp afdeling. Je volgt aanvragen op van architecten, aannemers en particulieren. Daarnaast biedt je ondersteuning bij administratieve werkzaamheden en bij het uitwerken van offertes. Je bent verantwoordelijk voor: Het opvolgen van offerte en informatie aanvragen Ondersteunen van verkoop en ontwerp afdeling bij allerhande administratieve handelingen Ontvangen en begeleiden van klanten tijdens een showroom bezoek Het technisch uitwerken van offertes Het up-to date houden van verkoopondersteunend materiaal. Voor deze functie wordt van je verwacht dat je: Je bent commercieel ingesteld Initiatiefrijk bent Helder en sterk communiceert en luistert Een teamplayer bent De Nederlandse en Engelse taal beheerst in woord en geschrift Bouwkundig onderlegd bent.

Wij bieden...

Wij bieden de juiste kandidaat een uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in een snel veranderende omgeving. Daarnaast kun je rekenen op: Een prima pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden De mogelijkheid van het volgen van in- en externe opleidingen Teamspirit

Hoe kan een sollicitant reageren?
Via de e-mail