Groepsexpo ‘Something Talented’ Dutch Design Week met 6 vakscholen

04 oktober 2024

We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de groepsexpositie ‘Something Talented’ tijdens de Dutch Design Week 2024 (19 t/m 27 oktober). Deze groepsexpo, waar wij onderdeel van uitmaken, is een unieke kans voor onze mbo-studenten om hun creativiteit en vakmanschap aan de wereld te laten zien. We verzamelen momenteel al het werk van onze studenten en maken ons klaar om dit in Eindhoven te presenteren.

Onze studenten schitteren tijdens Dutch Design Week (DDW)
Zes van de meest vooraanstaande creatieve mbo-vakscholen, waaronder wij, presenteren het werk van onze studenten tijdens deze speciale expo. De zes deelnemende mbo-vakscholen zijn:Cibap (Zwolle), – Grafisch Lyceum Rotterdam (GLR),Grafisch Lyceum Utrecht (GLU),Hout- en Meubileringscollege (HMC),Mediacollege Amsterdam en – SintLucas (Eindhoven). We zijn erg blij met deze samenwerking. Het is een unieke  gelegenheid om te laten zien hoe onze studenten ‘Jonge makers, creatieve realisten’ met hun ideeën en innovatie bijdragen aan de toekomst van design.

 Wat kan je verwachten?
Onze studenten laten hun vakmanschap zien, met creatieve en praktische oplossingen. Van producten tot beeldend werk, hun ontwerpen zijn tastbaar; onze studenten maken het verschil! Hun werk wordt getoond aan een breed publiek. Echt iets om trots op te zijn. De expo vindt plaats in de Schellens Fabriek, een voormalige textielfabriek in Eindhoven. Dit is nu een creatieve hub. Onze expo ‘Something talented’ maakt onderdeel uit van het ‘Something Bigger’-evenement. Het industriële karakter van de locatie biedt een perfecte omgeving voor het presenteren van innovatief design.

Wie staan er vanuit HMC? 

Meer informatie
Dutch Design Week (DDW) is het grootste designevenement van Noord-Europa en vindt plaats van zaterdag 19 t/m zondag 27 oktober 2024 in Eindhoven. Het thema van de DDW is dit jaar ‘Real. Unreal’.