Junior projectleider interieurbouw (Haarlem)

Geplaatst op 24 juni 2024 15:06
Bedrijfsnaam
INTOS
Plaatsnaam
Haarlem
Contactpersoon
Myrthe Duijff
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

INTOS is sinds 1991 dé specialist in hoogwaardige maatwerk inrichting en interieurbouw. Inmiddels zijn we daarin één van de grootsten van Nederland. We maken vanuit vakmanschap inventieve interieurs voor werk-, winkel-, reis- en zorgomgevingen waarin elke gebruiker tot zijn recht komt. Als junior projectleider houdt jij in alle drukte het overzicht, regel je alles en staat kwaliteit hoog in het vaandel. Jouw kracht ligt in het leiden én bewaken van projecten. Wellicht ben jij op dit moment nog geen projectleider, maar grijp jij graag de kans aan om jezelf in deze richting te kunnen ontwikkelen! Als junior projectleider ga jij samen met een ervaren projectleider de projecten in jullie team van A tot Z in goede banen leiden. Dit houdt in dat je betrokken bent vanaf de offertefase tot en met de uiteindelijke oplevering en nazorg van het project. Daarbij ben jij het aanspreekpunt voor de klant en jij zet je dan ook graag in om de mooiste interieurs voor hen te realiseren. Ook naar jouw collega’s in het team heb je een belangrijke rol, zij hebben namelijk de juiste informatie van jou nodig om de interieurs daadwerkelijk te kunnen gaan realiseren.

Wij zoeken...

Iemand met: Een diploma in een technische richting; Een aantal jaren relevante werkervaring in de interieurbouw; Cijfermatig sterk; Een rijbewijs B; Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Verder ben jij: Enthousiast en leergierig ingesteld; Assertief en je bijt je graag vast in een project; Iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en oog voor kwaliteit; Organisatorisch en administratief sterk en dus goed in staat om het overzicht te houden; Een teamspeler die makkelijk communiceert met teamleden, opdrachtgevers en architecten; Creatief in het zoeken naar (technische) oplossingen; Woonachtig in de omgeving van Haarlem.

Wij bieden...

Centrale en gevarieerde rol in de grote én kleine interieurprojecten die INTOS realiseert. Je wordt begeleid door ervaren collega’s en kunt daardoor ontzettend veel leren; Een fulltime (40 uur) of parttime (32 tot 36 uur) functie; Salaris waaruit de waardering voor jouw kennis, ervaring en achtergrond blijkt. Indicatie: €2.550 – €3.500 op fulltime basis als startsalaris; Mooi aanbod aan secundaire arbeidsvoorwaarden: 24 vakantiedagen en 6 ATV dagen, een reiskostenvergoeding, een riante pensioenregeling, een collectieve ziektekostenverzekering en gratis gebruik maken van onze gym en bootcamp; Je komt te werken in één van onze compacte en daadkrachtige projectteams. Het team bestaat op dit moment uit 24 collega’s verdeeld over kantoor en de uitvoering. Binnen het team worden projecten van A tot Z gerealiseerd; Prachtig nieuwe werkplek in Haarlem die vanuit Amsterdam, Leiden, Alkmaar en Utrecht bereikbaar is binnen ongeveer 30 minuten; Nuchtere en familiaire werkomgeving waarin met plezier écht samen wordt gewerkt; Volop ruimte voor jouw ambities binnen ons interne ontwikkelprogramma INTOP; Diverse gezamenlijke activiteiten zoals dagelijks de lunch, wekelijks de INTOS bootcamp, periodieke borrels, een zomer BBQ en jaarlijks een weekendje weg.

Hoe kan een sollicitant reageren?
https://www.intos.nl/werken-bij/junior-projectleider-interieurbouw/